Pikken gezocht

BBW Lucky is een fenomeen, bekend van televisie en haar orale kunsten worden tot ver over de grenzen geprezen. Maar ze is meer dan dat alleen. Ze is een heerlijke goedlachse, extreem opwindende vrouw met een gouden hartje die als niemand anders weet hoe ze een man gelukkig kan maken.

Voor video opnamen voor haar privé site zoekt ze goed geschapen mannen die over een behoorlijk uithoudingsvermogen beschikken en (uiteraard) een definitieve voorkeur hebben voor ‘meer’ in plaats van ‘minder’ vrouw.

Klaarkomen in haar mondje is geen probleem.

Pijpen is offcourse zonder condoom!
Ben jij geïnteresseerd om mee te werken aan amateur blowjob filmpjes en/of scheren en pijpen filmpjes? Meld je dan aan.

Lucky werkt wel met een contract en ze vraagt een vergoeding!

You May Also Like

One thought on “Pikken gezocht

  1. Hoi
    Ik ben een jonge van 28 en heb wel wst uithoudings vermogen en kan ook wel 3/4 klaarkomen in een uur ik zag dat je filmpjes wil maken nou l8jkt me dst echt super tof is altijd al een droom geweest om door een mooie volle vrouw helemaal leeg gezogen te worden en dan bedoel ik zo vaak mogelijk tot er niks meer uit komt lijkt dot je wat ?
    Dan hoop ik snel wat van je te horen
    En ik heb een mooie pik al zeg ik het zelf 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!