Pikken gezocht

BBW Lucky is een fenomeen, bekend van televisie en haar orale kunsten worden tot ver over de grenzen geprezen. Maar ze is meer dan dat alleen. Ze is een heerlijke goedlachse, extreem opwindende vrouw met een gouden hartje die als niemand anders weet hoe ze een man gelukkig kan maken.
Voor video opnamen voor haar privé site zoekt ze goed geschapen mannen die over een behoorlijk uithoudingsvermogen beschikken en (uiteraard) een definitieve voorkeur hebben voor ‘meer’ in plaats van ‘minder’ vrouw.
Klaarkomen in haar mondje is geen probleem. Pijpen is ofcourse zonder condoom!
Ben jij geïnteresseerd om mee te werken aan amateur blowjob filmpjes en/of scheren en pijpen filmpjes? Meld je dan aan.
Lucky werkt wel met een contract en ze vraagt een vergoeding!

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: ®lucky28003 2019