Catfight wordt striptease in heet Australie?

Een heuse catfight voor de deur van een restaurant, die uiteindelijk uitdraaide in een geile striptease. Dat mochten de klanten van een eetgelegenheid in Fannie Bay aanschouwen. Dat ook hun kinderen konden meegenieten, viel minder goed in de smaak.

Twee Australische vrouwen kregen het met elkaar aan de stok en vochten letterlijk om dezelfde man. Getuigen zagen hoe een 39-jarige vrouw op de vuist ging met haar liefdesrivale. Na de knokpartij stak ze een sigaret op en ging ze uit de kleren. Het was een onwaarschijnlijke vertoning, zegt Fernando Dentes van het restaurant. Ze kleedde zich uit voor de ogen van klanten, waaronder ook kinderen.
De gealarmeerde politie plukte de naakte vrouw van de straat. Ze kreeg een boete en werd thuis afgezet. Het is onduidelijk of ze dronken was. Dentes: De dames kregen ruzie over de man in hun gezelschap. Het ging er behoorlijk hard aan toe. Ze gingen op de vuist en een vrouw ging tegen de grond. Ze verweerde zich nochtans goed. Plots deed ze haar trui uit en toonde haar borsten. Even later trok ze de rest van haar kleren uit en stak ze een sigaret op.

Bron:eronieuws.nl

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!